analsex med brudtärnan

Han hade analsex med brudtärnan

Jag har en bror som skulle gifta sig. Inte direkt världens mest intressanta upplevelse att vara med och rodda i saker, som att placera gästerna. Det var under en av förberedelserna som jag lade mina ögon på Maria för första gången. Hon hade förtrollande gröna ögon, ett underbart leende och en tajt sexig kropp. Hon var brudens äldre syster, och var även brudtärna. Vi placerades tillsammans inför ceremonin, och jag insåg ganska fort att hon var ouppnåelig för mig. Jag hade precis börjat plugga och hon var nog runt fem sex år äldre än mig men en man får ju titta och fantisera. Vid första ögonkastet så var hon väl utrustad i bröstområdet men det var när jag såg henne bakifrån som min lust verkligen tog tak. Hennes fasta runda rumpa utformade sig perfekt i det tajta plagget hon hade på sig. De högklackade skorna fick hennes röv att lyftas mer och säras lite, det var nog för att jag skulle tappa andan när jag såg det. Jag tror inte jag fick ur mig mer än ett dussin stammande ord till henne när hon väl tilltalade mig.

Vigseln gick bra i kyrkan, utan några problem. Maria stod bredvid sin syster i en helt otrolig grön klänning, något som verkligen passade fint med hennes röda hår och det fick mig att gå igång även om jag inte kunde se hennes röv lika väl som i det hon burit tidigare. Kanske det var det som hjälpte mig att våga prata med henne, jag har ingen aning men när vi väl pratade så skrattade vi mycket. Hon var riktigt fräck och hade härlig humor som fick mig att känna mig lugn med henne.

Efter den officiella delen av middagen var avklarad och det var dags att festa så var det lite mer lediga kläder som dök upp bland dem yngre gästerna. Marias fina fasta bröst såg så inbjudande ut i toppen hon bytt om till men det mest intressanta var hur hennes rumpa såg ut i kjolen hon valt att ha på sig. Åsynen av hennes kläder gav mig härdsmälta i hjärnan men min kuk började styvna. Innan jag kunde hämta andan tog hon mig och drog mig till dansgolvet. Jag stirrade på hennes röv när hon hoppade runt och dansade, och det var nästan för mycket för mig.

När bandet började spela en lugnare låt försökte jag smita undan men hon drog mig till sig. Hennes parfym var förförande och hon tryckte sig mot mig. Hon var så nätt i mina armar och hon förde mig runt på dansgolvet vilket i sin tur fick det att se ut som om jag faktiskt kunde dansa. Hon la sitt huvud mot min axel och jag kunde höra hur hon fnittrade till.

”Jag känner mig smickrad!”

”Öh, va? Varför?”, svarade jag med sedvanlig takt.

”Du har lyckats få ett riktigt imponerande stånd”, viskade hon i mitt öra.

Jag kunde känna hur rodnaden spred sig från mitt huvud till mina tår. Mina läppar stelnade till och jag kunde inte få fram ett enda ord. Hon tittade mig i ögonen.

”Vi borde kanske göra något åt saken”, sa hon och log. Hon tog med mig till sin bil och körde hem till sig, hon bodde inte så långt från där vi var. Ganska snart satt jag på sängkanten i hennes sovrum och tittade på när hon tog av sig sin topp. Hon slängde av sig behån och jag såg ett par små, rosa bröstvårtor som stod rakt ut från hennes vita bröst. Hennes hud var helt vit, och såg så mjuk it. Hon drog av mig min skjorta och slängde den på golvet. Hon tittade ner på mig med en allvarlig min.

”Du är väl inte en av dem där unga killarna som kommer på några sekunder, eller hur?”

Mitt adamsäpple hoppade upp och ner i min hals, jag hade kommit för fort några gånger när en tjej hade gjort mig för upphetsad och hon hade fått mig riktigt het när hon stod där naken, så nära och så inbjudande.

”Jag, öh, ibland”, erkände jag, ”Men jag runkade i morse”.

Hon kom närmre med ett stort leende på sina läppar, ”jag hoppas du tänkte på mig då”.

”Ja”, erkände jag.

”Fantiserade du om min röv?”, fortsatte hon och började ta av sig sin kjol.

”Verkligen”, flämtade jag när hon tog tag om min kuk. Hon kysste mig medan hon började runka av mig.

”Har du testat analsex? Har du någonsin knullat en tjej i röven”, frågade hon hest.

Jag skakade på huvudet, mitt hjärta slog hårt och okontrollerat i mitt bröst. Hon gled ned längs min kropp och drog av mig mina byxor och kalsongerna. Sen ställde hon sig upp och snurrade runt för att visa upp sig för mig. Hennes röda hår flög genom luften och hon såg till att verkligen visa mig sin fina rumpa. Hon stannade till och lutade sig över mig. Hennes gröna ögon glittrade i det skumma ljuset i rummet, hon hade ett stort leende på sina läppar när hon sa:

”Vill du knulla min röv?”

Jag nickade sakta, och kunde knappt få in i huvudet att hon ville ha analsex. Hon lutade sig förbi mig och öppnade en låda i nattduksbordet. Hon var på knä framför mitt värkande stånd. Snabbt trädde hon på en kondom på min kuk och klämde ut glidmedel i sin hand. Sensuellt och sakta gned on med sin hand upp och ner för min latexklädda kuk. Sen ställde hon sig på knä på sängen. Hennes fasta röv i luften, och särade på den. Den underbara lilla öppningen stirrade på mig mellan hennes bleka skinkor.

”Kom och ta mig”, skrattade hon, ”festen kommer inte att hålla på hela kvällen”.

Jag ställde mig snabbt på knä bakom henne. Hon sträckte sig ner mellan sina ben och tog tag om mitt stånd. Hon mumlade att jag bara skulle börja försiktigt att glida in i henne och hon skulle ta hand om resten. Jag kunde knappt förstå hur min kuk skulle kunna få plats i henne vid analsex men när jag lät den glida mellan hennes skinkor så var det underbart och när mitt ollon tryckte mot hennes lilla rövhål så öppnade den sig fint för mig. Den svalde mig på en gång, och underbara känslor susade genom min kuk när hon tog emot mer och mer av mig. Till slut hade hälften av min kuk glidit in i hennes tajta sköna röv. Hon började smeka sig själv medan hon gned sin rumpa mot mig.

Först rörde jag mig knapp, jag tog mest in upplevelsen av hennes tajta hål och hur det kändes att vara inne i henne men ju mer het jag blev och ju mer hon själv blev upphetsad så blev jag modigare. Jag tog tag om hennes höfter och började stöta mot henne medan hon lät sina fingrar glida runt hennes våta fitta. Hennes huvud var begravt i kuddarna och jag kunde höra hur hon stönade. Jag tittade ner på hennes underbara ljusa hud och det röda håret. Musklerna rörde sig under huden när hon rörde sig fram och tillbaka mot mig, och hennes hud blev rosa av upphetsningen. Vi stönade och flämtade tillsammans av lust.

”Åh ja! Knulla mig hårdare, djupare!”, började hon stöna, ” ge mig din hårda kuk. Knulla min röv, knulla den hårt.”

Jag tog tag om hennes röv och gled djupare in i henne. Hon morrade dovt av upphetsning. Mina höfter slog hårt mot hennes röv med varje stöt, min pung slog mot hennes våta fitta och jag kunde känna hennes fingrar när hon smekte sig själv. Jag var fast i en helt underbar och upphetsande ställning. Jag kunde känna hur jag kom närmre utlösningen men höll den tillbaka. Hennes röv sög hårdare runt min kuk med varje stöt, och det fick mig att komma närmre och närmre. Jag bet min läpp hårt när jag kände hur hela hennes kropp spändes och det sände en helt otroligt skön känsla genom min kuk. Hennes rövmuskler spändes åt när hon skrek ut sin orgasm.

Hennes röv hade tagit sånt hårt tag om mig att jag inte kunde röra mig. Hela mitt nervsystem exploderade, min pung krampade och jag sprutade stråle efter stråla av sperma när jag kom medan mina höfter skakade. Vi la oss våldsamt ner på sängen. Jag var fortfarande i henne där jag låg bakom henne och flämtade och stönade av den sköna utlösning jag just fått.

Menu Title