sjuksköterska otrogen med kollegan

Sjuksköterska otrogen med kollega

För en vecka sedan var jag på en utbildning med mitt jobb. Det hölls på ett hotell med konferenscenter och de flesta av oss hade fått åka långt för att komma dit. Jag hade tur att min kollega som jag skulle dela rum med blev sjuk så jag hade det helt för mig själv. Jag kom fram sent på fredagen och jag fick veta att dem flesta som skulle vara med på utbildningen redan hade kommit. Det var något som hade blivit konstigt och jag vart frågad om jag var okej med ett sammankopplat rum, det var det enda dem hade kvar. Jag sade att det inte var något problem. Jag fräschade snabbt upp mig och gick ner till baren för att träffa dem andra, och vara med på den första kvällen med alla inplanerade arrangemang. Det var en hel del folk där. De flesta var andra sjuksköterskor från regionen. Jag är lite blyg när det gäller att träffa nya människor i en större grupp så jag tog mig fort något att dricka och tittade på alla andra. De flesta var kvinnor i alla åldrar men det fanns några killar där. Jag kände igen en av dem från en annan utbildning jag var på tidigare. Jim hette han, och jobbade på ett annat sjukhus i regionen. Han vinkade när han såg mig och kom över för att prata. Han är en snygg kille, kanske fem år yngre än mig, och han är väldigt lång. Någonstans runt 1,95 med ljusblont hår och skinande blå ögon.

Vi minglade runt men hängde ändå ihop, det var som om vi var ett par och jag funderade om han var intresserad av mig. Förra gången jag träffade honom var det en annan sak men just nu kände jag ett extra pirr inom mig, och jag var lite våt och undrade om han skulle ta något initiativ. Jag vet inte varför jag fantiserade om att vara otrogen med en kollega. Han är en väldigt snäll kille, och han har inte tagit något steg annat än att flirta med mig. Efter den lilla startfesten så började folk gå tillbaka till sina rum, vi båda bestämde oss att det var dags att gå och lägga sig så vi tog hissen upp tillsammans. När vi gick längs korridoren så visade det sig att han hade rummet bredvid mig. Vi sade god natt och jag gick in, lite besviken att vi inte gjorde mer än bara flirta som vanligt.

Jag var ganska så kåt, jag klädde snabbt av mig och hällde upp ett glas vin från den komplementära flaskan som stod i rummet. Jag tänkte smeka mig själv när jag såg dörren, och jag bestämde mig att jag skulle vara otrogen med min kollega. Jag tog på mig en av min killes tröjor som jag hade tänkt sova i och gick och öppnade dörren mellan rummen. Jag förväntade mig att dörren till Jims rum skulle vara stängd men det var den inte och till min förvåning låg han naken på sängen med sin kuk i handen.

Jag rodnade och var chockad, och det var han med. Han drog täcket över sig och började mumla förlåt. Jag kunde känna hur rodnaden tagit över mitt ansikte och sade att det var mitt fel eftersom det var jag som öppnade dörren. Jag stängde dörren och jag var så kåt. Efter en stund knackade det på dörren. Där stod Jim i ett par kalsonger. Jag gick fram till honom utan att säga något. Han tittade ner på mig, och jag upp på honom och sen började vi hångla.

Mellan våra tungors lek flämtade jag ut att det här var något jag hade hoppats skulle hända och jag ledde honom till min säng. Snabbt drog han av mig min tröja och vi kysstes. Jag särade på mina ben så han kunde smeka min blottade fitta. Hans kuk kom fort ur kalsongerna när jag hjälpte honom ta av dem. Han var så stor och så hård, mina fingrar kunde knappt sluta sig runt den. Jag kysste den och slickade av försatsen från ollonen innan jag började suga av honom.

Sakta mjölkade jag hans kuk som knappt kunde få plats i min mun. Jag knuffade omkull honom och kröp över medan jag sög av honom så han kunde slicka min våta fitta. Han kom snabbt i min mun när han började slicka mig. Jag klev av honom och gav honom en spermafylld kyss. Sedan lade han mig ner och slickade mig tills jag kom för honom.

Han kröp upp på mig, och jag lyfte mina ben för honom. Min hand särade på blygdläpparna så han kunde se min fitta bättre. Han gned sitt ollon mot min våta fitta och lade den mot öppningen innan han lutade sig fram. Vi hånglade och jag kunde smaka mina fittsafter från hans mun när han trängde in i mig.

Jag kände mig så uppfylld. Hans enorma pung gned mot min rumpa när han stötte in sin kuk i botten. Han låg stilla så någon minut så jag kunde vänja mig vid hans storlek. Jag lade benen om honom och stötte mot honom när han knullade mig. Jag stönade högt varje gång han nådde min botten. Han lyfte upp mig och lade mina ben mot sina axlar och tog mig hårt. Jag kom två gånger på hans kuk. Jag stönade och bad honom att knulla mig.

Han saktade ned och jag kände att han började komma. Jag skrek ut till honom att knulla mig hårt och spruta i min fitta. Då kände jag hur han började pulsera och han fyllde mig. Vi höll om varandra och vilade. Han förvånade mig när han kröp ner till min fitta och slickade upp sin egen sperma. Sen kom han upp till mig och vi delade hans sperma i en kyss och han började knulla mig igen.

Jag trodde aldrig jag skulle gilla att vara otrogen med min kollega så mycket. Vi sov tillsammans hela helgen. Vi gick in i våra egna rum och möttes vid dörren som knöt samman rummen. Vi var nakna så fort vi var tillsammans. Jag låt honom ta mig precis som han ville. Han till och med lät mig raka honom innan vi onanerade tillsammans. Jag lät honom komma på min fitta och gned in hans sperma medan han tittade på. Vi knullade på morgonen innan kurserna började och hela nätterna när vi kom tillbaka. Det var otroliga tre dagar som var så sköna. Innan vi åkte från hotellet knullade han mig igen och jag satt sedan på tåget med ett leende och hans sperma i min fitta. Nu längtar jag till nästa utbildning igen.

 

Menu Title