Tjej otrogen med sin vän

Hon var otrogen med sin gamla vän

Jag tänkte luta mig tillbaka, ta det lugnt, kolla på en film när min telefon ringde. Vem fan ringer nu? Tänkte jag för mig själv när jag reste mig upp för att svara. Jag kollade vem det var, såg hennes namn och så många tankar kom flödande genom mitt huvud. Jag hade inte pratat med henne på ett år. Det var inte förrän vi började plugga som vi började lära känna varandra. Vi gick på samma fester, träffade samma människor och det var en hel del killar som var svartsjuka eftersom det gick rykten om att vi var tillsammans. Vi dejtade aldrig men vi testade lite saker tillsammans då och då men vi gick aldrig hela vägen eftersom hon faktiskt hade ett distansförhållande vid den tiden. Det var på grund av honom som vi inte gjorde något direkt. Jag tänkte aldrig mer på att hon troligen var otrogen mot den killen med allt vi testade.

”Hallå”, sade jag när jag svarade och funderade vad det var hon ville.

”Hej, vad har du för dig?”, hennes röst var fortfarande söt och lika inbjudande som jag minns den.

”Inget särskilt, hänger bara hemma. Vad har du för dig?”

”Jag är på ett hotell i stan, har inget för mig så jag ville höra om du ville hänga”.

”Jo, ja, jag kan väl vara där om en halvtimme. Ska vi ses vid baren?”

”Javisst, vi kan ses där”.

Jag hoppade snabbt i duschen och gjorde mig i ordning. Jag hade egentligen bara tänkt att se en film och sen slänga mig i sängen, men istället så var jag på väg för att dricka tillsammans med en av dem snyggaste tjejerna jag någonsin träffat.

Under resan ned på stan kunde jag inte låta bli att tänka på henne. Hon var lång, längre än mig, med helt otroliga ben och en underbara röv. Det var precis som om det inte spelade någon roll vad hon hade på sig, hennes röv såg alltid fantastisk ut. Fantasier hade många gånger dykt upp om den välformade rumpan hon hade.

Jag kom fram och kom in till baren, hoppades att min upphetsning hade lugnat ned sig innan jag träffade henne. Jag gick till baren, såg henne där och hur hon höll på att avfärda en annan kille. Jag hade inte sett henne på ett tag, hon hade inte ändrats men hon såg lite äldre ut, hon hade blivit lite grövre och det gjorde henne bara hetare. Mitt i en mening från killen som försökte ragga på henne såg hon mig och ropade mitt namn. Hon hoppade från stolen, sprang fram till mig och gav mig en stor kram. Jag kände hennes bröst klämmas mot mig och precis när jag hade kommit över min upphetsning kände jag hur min kuk ryckte till i byxorna.

”jag mår bra”, svarade hon på min fråga och synade mig från topp till tå. Jag har alltid gillat när hon kollar in mig, och jag hoppades att hon inte såg bulan i mina byxor. Vi satte oss i baren och pratade om allt som hade hänt sen sist vi sågs. Hon hade startat ett eget företag i sin hemstad och hade precis lyckats flytta ifrån sina föräldrar till en egen lägenhet. Vi fortsatte dricka och prata, jag kände mig lite berusad och hon hade börjat bli flirtig när jag till slut frågade: ”Så, vad gör du i stan?”

Hon himlade med ögonen och svarade, ”Jag kom hit med min kille och vi skulle ha gått på en romantisk middag, men han gick ut för att träffa några gamla vänner och jag har inte hört av honom sen dess”.

”Tja, han är uppenbarligen en idiot”, sade jag skrattandes och lyfte mitt nästan tomma glas till henne, ”om jag hade varit med dig, så hade vi inte kunnat ha en romantisk middag av andra anledningar”. Jag tömde glaset och skrattade.

”Jo, jag hoppades att han skulle vara på väg tillbaka men jag har bara suttit på rummet helt själv idag”, sade hon buttert, ”Vi skaffade till och med ett perfekt smekmånadsrum och han lämnar mig resten av dagen”.

Jag fick sitta där och lyssna på henne klaga över sin pojkvän över ett glas till. När hon var klar var jag redan halvfull och började bli riktigt kåt. Jag gick mellan att se henne i ögonen och stirra på hennes bröst som snyggt framhävdas i urringningen.

”Kom igen, vi går upp på rummet”, sade hon och svepte sin drink, ”det är väl lika bra att vara där när jag ändå betalar för det!”

Vi gick upp till rummet, hon gick snabbt före mig för hon visste vart hon skulle ta vägen vilket gav mig chansen att kolla in hennes röv. Den var lika perfekt som jag minns den. Vi gick in i rummet, och det var otroligt fint. Den hade till och med ett litet pentry och en enorm säng.

”Wow, ni har det här rummet och han är inte ens här?”, sade jag och satte mig tillsammans med henne på sängen.

”Jag drog det på företaget, det har gått ganska bra för mig och han har inte lagt en krona”, sade hon trött.

”Så han är en odugling? Varför hänger du fortfarande ihop med honom?”

”Jag vet inte, jag tror det är mest för enkelhetens skull. Det är svårt att träffa andra där jag kommer från”, sade hon och lade sig på mage och startade tv:n, ”kom igen, vi snackar inte mer om honom. Vad vill du titta på?”

Vi tittade på någon realityshow. Hon tittade iallafall, jag var upptagen att stirra på henne röv. Jag hade fått ett redigt stånd, och funderade snarare på vad jag skulle göra om jag fick en chans.

”Hallå!?”, sade hon med ett leende, ”din snuskgubbe! Du stirrar på min röv”.

”Eh, öh, förlåt”, mumlade jag och försökte se till att hon inte skulle kunna se bulan i mina byxor. Hon vände sig om och kröp upp mot mig och stirrade på mina byxor. Hon skrattade och grenslade mig.

”Du ser riktigt snygg ut ikväll”, sade hon och kysste mig. Jag skakade nervöst när hennes tunga gled in i min mun. Hon smakade som alkohol och jag blev bara hårdare. Jag besvarade hennes kyss, hon tog min ena hand och förde den ner till sin fitta. Till och med genom jeansen kunde jag känna hur het den var och lite fuktig. Jag strök och masserade lite och hon tog sig lös från kyssen för att stöna. Hon drog av sig sin topp, hon hade en zebrafärgad push-up bh på sig och hon började gnida sig mot mitt skrev.

”Vänta, din pojkvän då? Vill du vara otrogen mot honom?”, sade jag motvilligt.

”Han hade sin chans, när han kommer tillbaka så kan han få titta på och har han problem med det så kan han få gå hem istället”, svarade hon och to av bh:n och slängde den på golvet. Hennes bröst var otroliga, fasta med rosiga bröstvårtor. Jag drog henne till mig och började suga på en av hennes bröst. Min tunga lekte med den och jag nafsade försiktig i dem. Snart fick jag ett stön i gensvar, ju mer jag sög och bet desto mer stönade hon. Hon fortsatte att gnida sig mot mitt skrev och jag kände värmen från hennes fitta genom hennes byxor.

Jag kastade henne på rygg och började ta av henne byxorna. Hon hjälpte mig och jag fick se hennes söta rakade fitta. Mina fingrar gled lätt över dem våta läpparna och jag hittade snabbt hennes klitta. Hon flämtade till och jag började kyssa från hennes mun, ned mot hennes mage. Till slut nådde jag hennes fitta, doften var förtrollande. Jag slickade henne sakta. Jag retade henne med mina fingrar tills jag kom till hennes klitta och började suga och slicka den hårt samtidigt som jag pullade henne. Hon stönade högt och kved under min beröring, ganska snart skakade hon och skrek ut sin njutning.

När hon återhämtat sig drog hon upp mig till sig och vi började hångla, jag var fortfarande kladdig om munnen av hennes safter. Hon slet av mig min skjorta och flämtade, ”fan vad du är sexig”, hon tryckte ned mig på sängen. Hon pussade över mitt bröst, strök sensuellt med sin tunga till min byxor. Snabbt drog hon ner gylfen och tog fram min kuk, hon slickade den sakta längs med skaften. Hon höll på att driva mig galen och jag försökte få av mig mina byxor.

”Någon har bråttom”, sade hon retsamt.

”Du gör mig helt jävla galen”, svarade jag och kysste henne och smekte hennes våta fitta. Hon tog sig lös och började dra av mig byxorna. Min kuk stod rakt upp, redo för henne.

Hon tittade på den och sade bara, ”Wow!” och slöt sin mun kring ollonet. Hennes tunga lekte över min tipp och hon runkade mig samtidigt, det var så skönt att jag hade kunnat komma direkt. Plötsligt slutade hon och stirrade mig i ögonen. Hon slickade ner längs med skaftet till mina ballar. Det var en helt underbar upplevelse när hon slickade och sög på dem. Jag stönade högt.

”Du gillar verkligen fortfarande hur jag suger”, sade hon med ett skratt.

”Självklart, och jag vill inte att det slutar för fort”, svarade jag och kysste henne. Jag lutade henne bakåt på rygg. Jag tog tag om min kuk och lät den glida upp och ned för hennes våta fitta. Jag njöt av den våta känslan och den värme som hon utstrålade.

”Kom igen, knulla mig”, stönade hon och försökte trycka sig mot min kuk. ”Fyll upp mig med din stora kuk”. Jag kutade mig mot henne och började sakta arbeta mig in. Hon flämtade till och andades häftigt. Hon böjde sina höfter mot mig och till slut gled jag in i henne. Hon kved när jag kom in i henne och sakta började jag knulla henne. Ganska snart knullade jag henne så hårt jag kunde, och det enda ljud som hördes var klatchet av min pung som slog mot hennes röv och hennes tunga flämtande. Hon började riva mitt bröst av njutning och började stöna högre när jag hörde dörren öppnas och stängas.

Jag slutade knulla direkt, mina ballar var mer eller mindre i hennes fitta vid det här laget. ”Herregud, fortsätt knulla mig, jag vill komma!”. Mina instinkter tog över och jag fortsatte att knulla. Jag kunde känna hur hennes fitta blev tajtare runt min kuk när hennes kille kom in i rummet och stannade. Han stirrade chockat på när hans flickvän skakade i orgasmens hetta med en annan kille djupt i henne.

”Vad i helvete håller ni på med”, sade han argt.

”Sitt ner”, sade hon argt medan jag drog mog ur henne, ”jag vet att du har knullat runt och varit otrogen! Det här är vad som händer när du överger mig när vi ska ha romantisk middag”

”Men…”, stammade han hopplöst.

”Nej! Du ska sitta där och sitta där och se när jag knullar skiten ur honom”, sade hon och gick fram till honom med sin perfekta rumpa gungandes. ”Det är vad du får”, sade hon och knuffade ner honom i stolen. Hon kom tillbaka och såg till att hennes pojkvän fick se hennes sexiga röv medans hon gick. Utan att säga något kröp hon upp i sängen och grenslade mig. Hon kysste mig djupt, placerade sig över min kuk och satte sig sakta på min kuk så den gled in I henne. Hon började sakta rida mig, lutad över mig och hennes hår var i mitt ansikte.

”Gillar du hur min fitta känns?”, frågade hon. Jag lyckades stöna ut ett jakande svar när hon började öka takten.

”Åh, gud! Ja, det är så skönt”, stönade hon, tog tag om sina bröst och nöp i sina bröstvårtor. Jag var nära att komma från att se hennes vackra kropp glida upp och ned på min kuk så jag tog tag om hennes röv och började knulla henne.

Hon stönade och kved högt. Jag knullade hennes så fort jag bara kunde, mina ben började få kram och mina höfter gjorde ont men hennes stön och skrik fick mig att fortsätta. Jag kunde inte hålla mig längre, jag var för uppfylld av njutningen och jag kände hur mina ballar krampade. Jag stötte så djupt in i henne som jag kunde och kom, min säd pumpade hårt djupt i henne. Jag kände hur hennes fitta drog ihop sig på min pulserande kuk och hon lade sig ner på mig, helt utmattad. Efter en kort stund hämtade vi andan och hon satte sig upp och stirrade på sin pojkvän.

”Du får mig aldrig att komma på det sättet, jag önskar att du var mer som honom”, sade hon med ett elakt skratt och gick till honom, ”men du kommer inte ens i närheten av det”.

Han såg totalt förödmjukad ut där han satt på stolen med en stor bula i sina byxor som han försökte dölja.

När hon kom fram till honom så hade min sperma börjat rinna ur hennes fitta längs med hennes lår, hon strök upp det med sitt finger och det som var i hennes fitta. Hon kladdade det på hans läppar, ”Såhär smakar en riktig man”, sade hon och slickade i sig det som var kvar på fingret.

Jag kan inte direkt säga att jag gillade det hon sade till honom men det hon sade om mig gav mig en redig egoboost och det hade varit ännu bättre om jag hade lyckats koncentrera mig på annat än hennes sexiga röv. Medan hon stod där och stirrade ner på honom så var hennes röv helt perfekt. Hennes höfter gav en helt otrolig kurvning till hennes former. Jag kunde inte kontrollera mig längre, jag skulle ta det, det spelade ingen roll vad det skulle kosta mig. Jag ställde mig upp med min halvstyva kuk svängande i luften och gick bakom henne. Min kuk strök mot henne och jag blev direkt hård igen.

”Mmmm, en gång till?”, frågade hon sakta och gned sig mot mig. Jag sade ingenting, tog bara tag i henne, förde henne till sängen och slängde ner henne. Hon fnittrade och jag dreglade när hon ställde sig på alla fyra med sin rumpa mot mig. Hon särade på sin röv och hennes rövhål såg otroligt vackert ut. Jag slängde mig direkt fram och började slicka hennes röv, det smakade som hennes fitta från alla safter som kladdats runt. Hon kved till av förvåning och började efter en stund smeka sig själv och stöna. Jag var stenhård och så het. Jag ville knulla hennes röv och började pulla henne. Jag bröt mig lös och tittade på henne, hon hade begravt sig i madrassen och hennes röv var så inbjudande.

Utan att säga något började jag massera hennes rövhål med mina kladdiga fingrar och sakta gled dem in. Hon flämtade in men tog emot mina fingrar förvånansvärt lätt. Jag pullade hennes röv tills den var lös nog och jag inte kunde hålla mig längre. Jag kladdade ner mig själv från hennes fitta och tryckte mitt ollon mot hennes bakersta hål.

”Ååååh, jävlaaaarrrr”, stönade hon när jag sakta gled in i henne. ”Gillar du min röv?”, stönade hon medan jag försökte vänja mig vid den tajta känslan.

”Du har ingen aning”, svarade jag och stirrade på den perfekta röv jag var i. Sakta började jag stöta mot henne, jag lät henne vänja sig vid mig och hon började stöta mot mig i matchande rytm.

”Knulla mig, knulla mig!”, stönade hon när jag tog tag om henne höfter. Hon skrek när jag knullade hennes perfekt röv, jag älskade varenda svall när jag stötte mot henne och tillsammans med hennes skrik och den tajta känslan förde mig över gränsen.

”Du gillar min kuk i din röv?”, sade jag och smiskade henne medan jag knullade henne.

”Ja, ja, jag kommer snart. Ååååh, din kuk känns så skön”, stönade hon medan hon smekte sin klitta, ”Kom i min röv, kom i min röv”, skrek hon och jag kom i henne. Jag släppte lös en enorm sats i hennes rov och hon kom hårt när hon lände min säd spruta i henne.

Vi kollapsade i sängen för att hämta andan och återhämta oss efter denna otroliga upplevelse. När hon kände sig bättre satte hon sig och tittade på sin pojkvän som satt fastfrusen i chock på stolen.

”Så får du en kvinna att komma, jag tror du behöver lära dig något av honom här”, sade hon med ett leende.

Menu Title