Knulla elev efter lektionen

Jag hade nyligen en sån där upplevelse som man bara läser om i porrtidningar eller porrnoveller, och jag ville dela med mig av den på den här bloggen. Jag undervisar på en skola med många unga elever, de flesta har inte klarat gymnasiet och läser därför in dem ämnen de inte klarat. Jag trodde inte en i min vildaste fantasi att jag skulle få knulla elev efter en lektion. Jag har bara arbetat där i cirka två år, jag dejtade en av studie och yrkesvägledarna under en kortare tid för ett år sedan.
Jag undervisade på en liten folkhögskola i en annan del av landet innan jag började på den här skolan. Innan vi började så hölls ett informellt personalmöte på en lokal pub för att presentera mig och en annan ny lärare. Det var så jag träffade studievägledaren, gnistor flög och vi blev snabbt ett par. Som med de flesta skolor så blev vi föremål för mycket skvaller, av både studenter och lärare, de flesta rykten var trots allt sanna ändå.


Vi var mycket intima direkt från början av förhållandet, men jag har alltid varit mer initiativtagande och har alltid varit mycket mer äventyrlig än henne när det gäller vårt sexliv. Vi har nyligen fastnat i en rutt och jag uppmuntrade henne att hjälpa till att förnya oss i sovrummet. En av idéerna var vi börjat dela vissa sexfantasier, dock är mina snuskigare än hennes. Mina fantasier brukar vanligtvis vara om offentligt sex och flera partners, och som alltid så känner hon sig orolig och obehag av mina fantasier. Åtminstone kunde jag att uttrycka mina fantasier till min pryda partner och det fick mig att känna mig ganska upphetsad. Det kändes sexigt men ändå vågat att berätta mina snuskiga tankar för så ren skönhet som hon.
Ungefär efter en månad efter vi börjat dela våra fantasier så satt jag och rättade prov vid mitt bord. Jag har en öppen dörrpolicy för mina studenter och andra lärare, vilket för mig innebär att om min dörr är öppen så är jag tillgänglig för alla. Om min dörr är stängd så vill jag inte störas under några som helst omständigheter. Jag gillar min integritet och ibland behöver jag bara ha en stunds oavbruten tystnad för att få saker gjorda.
Min dörr var öppen den dagen då hon kom in. Hon såg sexigare ut än vanligt, men också nervös, och jag var inte säker på vad jag skulle fråga om först. Hon hade en vit silkesblus på sig, en kaki kjol med slits till mitten av låret, och bruna klackade läderstövlar. Hon såg snygg och lockande ut. Hennes ljusblonda hår skimrade i ljuset från lysrör i klassrummet, och hennes bröst var inbjudande. Hon satte sig på bordet, och darrade lite medan hon stirrade med sina klarblå ögon. Jag bestämde mig för att fråga varför hon var så nervös istället för varför hon var så sexig just idag.
Hon erkände att hon hade tänkt över mina fantasier som jag tidigare avslöjat och att hon ville slänga försiktighet till vinden och testa något av dem. Hon ville ha mig nu och hon ville ha mig där på mitt skrivbord. Jag bestämde mig att det var dags att ha stängd dörr för stunden. Jag ställde mig lugnt upp från mitt skrivbord, gick till dörren och stängde den. När jag vände mig om mot henne, förrådde mina byxor ett växande stånd. Hon slängde alla papper från skrivbordet och hoppades ovanpå det. Hon särade på benen för att avslöja sin tajta trimmade fitta, och ingenting annat. Med en enkel gest från henne som sade allt jag behövde veta, föll jag på knä och slickade hennes väntande fitta. Hon var så blöt och doftade så underbart att det fick min kuk att rycka till av upphetsning. Hon grep tag om mitt huvud och drog mig nära henne. Med långsamma rörelser upp och ner hittade jag och matchade hennes rytm.
Medan min hjärna började stänga av så kunde jag höra ljud från korridoren, elever som pratade. Lektionerna hade varit över ett bra tag men en del av dem stod fortfarande där ute och pratade. Ljudet av deras röster och vetskapen att dem var där ute gjorde bara det hela mer upphetsande.
Precis när hon började komma nära sin första orgasm, hörde jag fotsteg närma sig min dörr. Jag kunde höra många steg utanför mitt rum, men dessa verkade ha ett syfte på något sätt. Hon var inne i sin värld av upphetsning och njutning.
Just då drogs det i dörrhandtaget, det var inte låst och dörren öppnades. En av mina elever seglade in och stängde dörren efter sig. Hon hade inte sett att jag inte var ensam i rummet och att jag inte satt och rättade prov. Hon sade att var ledsen för att bryta mot min öppna-dörren-policy, men hon behövde bara en stund av min tid för att diskutera en Joycedikt hon hade läst.
Jag hade hunnit lära känna henne ganska bra under terminen och jag visste vad hon ville. Hon kom till mitt kontor minst en gång i veckan för att diskutera någon dikt, berättelse eller roman hon just hade läst. Hon flirtade alltid med mig, men diskret, och det var ganska klart vad hon var ute efter. Hon var en liten äventyrlig själ och hon längtade efter sitt egna äventyr. Hon frågade ofta om mitt förhållande. Jag trodde att det var mer av hennes flirtande, men det var mer eftersom hon var nyfiken på kvinnor.
När hon såg mig mellan studievägledarens ben och studievägledarens njutningsfulla ansiktsuttryck bad hon hastigt om ursäkt. Hon rodnade, babblade och gjorde allt man kan förvänta sig en gymnasieelev gör när hon ser en lärare ge oralsex till en studievägledare. Jag trodde hon skulle springa ut ur rummet men i själva verket gick hon bara närmre. Hon verkade vilja be om ursäkt lite mer. Till min förvåning, fnittrade min flickvän över detta. Där stod hon och utbyte av blickar med min flickvän. Hon lade sin hand på elevens axel och försäkrade henne allt var bra och att hon inte skulle säga något. Hon gav sedan eleven en kram för att poängtera det hon sade. När de slutade kramas så stal eleven fräckt en liten kyss från min flickvän. Till min stora förvåning och glädje, kysste hon eleven tillbaka. Jag var helt chockad. När de började kyssas djupare började det snurra i mitt huvud av ren extas av det hela jag såg. Jag gick fort till min dörr och låste den. Det räckte med två kåta kvinnor i mitt rum för stunden. Jag drog fram en stol och tittade på när dem utforskade varandra för första gången.
Ingen av dem hade varit med en kvinna förut och båda skakade synligt av upphetsning. Jag bestämde mig för agera regissör för scenen och samordna deras inledande upptäcktsfärd. Jag uppmuntrade dem att klä av varandra. Jag fortsatte uppmuntra dem att testa känslan att utforska varandra med tungan. Eleven var först att lägga sig på mitt skrivbord, helt naken och flämtande. Min flickvän började vid hennes tår tår och slickade längs med hennes långa smala ben. När hon närmade sig elevens fitta, så flyttade hon sig uppåt och lät sin tunga närma sig elevens unga bröst. Stora och fasta, elevens bröst var så inbjudande. Flickvännen slickade elevens bröst med sin tunga tills de skimrande med saliv. Hon stönade högt, och kved och bad att få sin fitta slickad. Flickvännen började sakta men intensivt slicka nedåt och elevens höfter började röra sig upp och ner. Eleven krävde att få känna min kuk och jag var inte sen att handla. Jag sökte min flickväns mun först att smorde min kuk med hennes saliv, innan jag gled långsamt in i henne. Hon tog lite av min kuk i sig, hon var nervös men slappnade snart av och hela min längd gled in. Jag kunde känna hur våt hennes snäva unga fitta började bli medan hennes fittläppar slöt sig runt min lem. Det här var ögonblicket, jag knulla elev. Efter bara en kort stund sakta och stadiga knullande, var jag redo att komma och drog mig ur henne. Min flickvän tog tag om min kuk och hon runkade den hårt. Jag kom fort och sprutade min sperma över elevens mage, som min flickvän började slicka upp.
Det var hennes tur nu. Hon tog elevens plats ovanpå mitt skrivbord och eleven tog ivrigt hennes ställning mellan hennes ben. Hon tvekade en aning innan faktiskt började slicka min flickvän, som om hon tvekade att korsa en gräns som hon faktiskt redan korsat när hon gick in i rummet. Elevens slickar fick min flickvän att komma på nolltid och jag hade en perfekt plats att titta på dem båda.
Med den scenen och kuken i min hand så var jag redo att fortsätta. Jag var inte direkt säker på hur jag ville göra, men jag visste att jag ville knulla elev trånga fittaigen. Jag bestämde mig för att min flickvän skulle sitta i min stol och eleven på knä framför henne. Jag knulla elev bakifrån och hon återupptog sitt skickliga jobb på min flickvän. Medan jag knullade denna unga skönhet framför mig så fångade jag min flickväns blick. Hon såg så slampig och kåt ut. Jag vill aldrig glömma denna lustfyllda blick. Hennes hår var vilt och hennes ben var särade. Munnen var öppen, stönande och hennes ögon var fokuserade på min. Denna skarpa blick förde mig till klimax igen. Denna gång vände jag på eleven och stötte min kuk mot hennes ansikte. Hon visste precis vad jag ville. Hon tog min kuk i sin mun och mjölkade sperma från bultande lem. Vad hon inte kunde svälja rann ut för hennes läppar och haka. Det blev snabbt uppslickat av Kim elevens läppar och haka innan hon kysste henne djupt.
Efter lite mer smekande beslutade vi att lektionen var över. Efter vi klädde på oss, min elev lämnade rummet och Kim och jag stirrade på varandra med ett kåt och elakt leende. Ingen av oss kunde tro vad som just hade hänt. Hon fick uppleva hur spännande det var att gå utanför sin normala kontrollerad miljö och låta saker hända. Sedan den dagen, har min elev varit en ständig middagsgäst hos oss. Hon har slutat skolan nu och går på högskolan, men hon missar aldrig chansen att få en måltid på vårt bord när hon har tid.

Menu Title