kåt milf

En kåt milf lustar

Jag gick till en restaurang för att äta middag och medan jag väntade på att få ett bord så började jag prata med en man som var i min ålder som också väntade på att få sitta. Vi bestämde oss för att dela ett bord tillsammans. Jag har precis blivit femtio men ser lite yngre ut än vad jag är, och tar väl hand om min kropp vilket gör att jag får en hel del uppmärksamhet när jag är ute. Den här kvällen hade jag en kortare röd klänning och jag kände mig som en sexig milf. Till detta hade jag matchande rött läppstift och högklackat.

Vi hade många härliga skratt under middagen och medan jag åt min mat kunde jag inte missa hur han tittade extra på mig medan jag åt. Efter middagen tog vi en drink och jag tänkte att jag skulle kunna ha lite kul. Det enda han hade gjort hittills var att studera mig medan jag åt min mat. Efter vi fått våra drinkar så rörde jag om i den med mitt finger och stoppade det i min mun. Jag låtsades som om jag inte tänkte på vad jag gjorde och i ögonvrån kunde jag ser hur han stirrade på mig medan jag sög mitt finger. Jag kunde inte motstå att göra om det några gånger till och spela vidare på att vara en sexig milf.

Efter vi hade druckit våra drinkar gick vi ut från restaurangen tillsammans och han bjöd ut mig på att dricka lite mer. Vi hamnade på en ganska trevlig bar och drack iskalla margaritas. Vi satt mot varandra vid ett bord. Jag bestämde mig för att igen röra runt i min drink med fingret, men att stoppa in hela fingret i min mun och suga hårt på den medan jag stirrade honom rakt i ögonen.

Han flyttade sig snabbt till min sida och jag rörde igen med fingret, sög hårdare och längre på det och tittade honom förföriskt i ögonen. Efter en minut lät jag min hand glida ner och började smeka hans kuk samtidigt som jag sög på mitt finger och tittade på honom. Den kommande timmen smekte jag honom och kände hans upphetsning. Jag matade honom osttäckta nachos och lät honom suga osten från mina fingrar. Han matade mig på samma sätt och det tog mig runt tio minuter att suga, slicka och svälja all ost från hans fingrar. Hela tiden blev min hand bara mer och mer aktiv.

Som en bonus så sög jag på hans läpp efter jag matat honom och lite fastnade på hans läppar. Jag höll sakta på att göra honom galen. Han kommenterade att jag verkade ha talang och ville att vi skulle gå någonstans där det var lugnare. Jag sa till honom att vi kunde prata om det. Han ledde mig till sin bil som var parkerad längst bort. Vi hånglade länge med mig lutad mot bilen, och min hand mot hans skrev.

Jag frågade honom om han ville sätta sig i bilen och prata lite mer. På ett ögonblick var vi i bilen, jag gav honom en kyss och började knäppa upp knapparna i hans skjorta. Jag tog min tid, och kysste honom längs med hans bröst. Han drog över mig till sitt knä och hans hand hittade in mellan mina ben direkt. Jag hade tagit av mig mina trosor när jag besökt toaletten tidigare. Jag var så kåt att jag nästan kom direkt.

Jag gled av honom och drog ner hans gylf. På ett ögonblick hade jag tagit in hela hans stora kuk i min mun och gav honom precis det han velat ha hela kvällen. Jag är väldigt bra på att suga kuk och sög riktigt hårt, så hårt att han kom på bara några minuter. Jag svalde varenda droppe. Han skrattade och sa att han aldrig varit så upphetsad i hela sitt liv, eller fått en så skön avsugning heller.

Efter jag sugit ur varenda droppe ur honom, fortsatte jag slicka och suga honom tills han blev hård igen. Den här gången tog jag det lugnare och såg till att han fick njuta länge tills han kom en andra gång i min mun och jag svalde varenda droppe igen. Men jag var inte klar med honom. Jag fick honom att bli hård igen, och jag kysste mig upp för hans bröst tills jag satt i hans knä. Min våta upphetsade fitta gned sig mot hans hårda kuk, och jag gned mig mot honom tills jag kom.

Han var tvungen att åka hem efter det och jag gick tillbaka till baren för att ta en sista drink innan jag tog mig hem. Den unge servitören som hade sett mig förföra mitt sällskap blev mitt nästa offer. Jag gjorde samma sak med honom, spelade kåt milf, doppade fingret i drinken och sög av det. Jag frågade honom när han slutade, och det var när som helst. Jag väntade på honom utanför för att följa med honom hem. Vi hade knappt sagt ett ord till varandra när han körde oss. Jag gled över till honom och när han stannade vid ett rödljus gav jag honom en passionerad kyss. Min hand började snabbt massera hans kuk. Fort hade jag öppnat hans byxor och dragit ut hans hårda ungkuk. Det tog bara några sekunder innan det försvann i min mun och jag sög av honom hårt. Han varade bara några minuter med innan jag kände hur han svällde och sprutade sin kladdiga sperma i min mun.

När vi kom hem till honom, smekte han min rumpa hela vägen upp för trappen till lägenheten. Väl inne började vi direkt ta av oss kläderna. När han tog av sig byxorna började jag suga av honom igen och han stönade högt av njutning. Jag slängde ner honom på hans säng, och började rida av min unga hingst.

De kommande timmarna tog han mig på alla sätt i sovrummet. När han kommit såg jag till att han blev hård igen för en sista gång. Han knullade mig tills solen började gå upp och det var dags att gå hem igen. Det hade varit en underbar natt och jag funderade redan på vad jag skulle hitta på med min kåta milf lek nästa gång jag gick ut.

Menu Title