se på när en annan man knulla min sambo

Se på när min sambo knulla en annan man

Det började en kväll när min sambo berättade om hur en kille hon arbetade med hade knulla henne under konferensen hon varit på. Det förvånade oss båda att jag blev så kåt att jag var tvungen att knulla henne tre gånger den kvällen. Det hade inte hänt sen vi träffades i början. Det tog inte lång tid innan hon började utnyttja det för sin fördel. Om hon ville få fart på mig, att göra mig superkåt så behövde hon bara smeka sig mot mig och viska i mitt öra hur hon hade varit mot den killen under dagen. Hon visste att allt blod skulle direkt börja pumpa ner till min kuk. Ibland frågade hon bara, ”Tror du att du skulle klara av att se någon knulla mig eller är det bara fantasin som kåtar upp dig?” Jag hade börjat svara att det bara fanns ett sett att ta reda på det. Jag tror vi båda tänkte att det var så långt vi kunde gå tills en kväll när allt verkade falla på plats.

Vi åt ute på en restaurang en kväll. Efter middagen hängde vi lite i baren och träffade en före detta kollega till min sambo. Kjell hade arbetat med IT och min sambo vinkade över honom till oss. Dem pratade om vad som hade hänt sen han slutat och allt sådant. Han bodde fortfarande i området och var singel. Medan dem pratade så ursäktade jag mig och gick till toaletten. När jag kom tillbaka såg jag dem båda dansa på det lilla dansgolvet som fanns i anknytning till baren. Jag hade inga problem med det och jag får väl erkänna att jag gillade honom. De kommande två timmarna turades vi om att dansa med min sambo och jag gillade att se hur hon flirtade med Kjell. Medan vi dansade sa jag, ”du torterar verkligen den stackaren, du kan inte bara skicka hem honom efter allt du gjort ikväll. Ta det lite lugnt med honom!” Hon svarade mig, ”Jag kan definitivt se att han skulle bli frustrerad, men jag kan göra något åt det.”

Jag blev direkt hård och tänkte att det skulle bli en riktigt skönt att knulla henne ikväll när vi väl stuckit hem. Det började bli dags för stängning och Kjell erbjöd oss skjuts hem, även om det var en omväg för honom. Min sambo tackade ja glatt, gav honom en kram och pussade honom på kinden. Vid det här laget började jag fundera på vad som skulle hända. Medan vi väntade på honom på parkeringen skämtade jag lite med henne att det var synd att han inte var mer hennes typ för vem vet vad som skulle kunnat hända. Hon vart lite chockad av vad jag sa och frågade vad jag menade med typ. Jag fortsatte med att förklara att han var en aning nördig, och hon svarade direkt att hon inte riktigt tyckte det, och att han var het.

Okej, täntke jag för mig själv. Det här började bli intressant. På vägen hem satt jag i baksätet och min sambo satt framme och pratade med Kjell. När vi kom fram föreslog hon att han kunde komma med in en stund innan han åkte hem. Han tackade ja, parkerade och vi gick alla in tillsammans. Jag hade fjärilar i magen medan jag funderade på om det vi pratat om så många gånger skulle bli verklighet ikväll. Väl inne satte hon på lite musik, och hällde upp något att dricka innan vi gick ut på balkongen. Utsikten är alltid underbar från den, och vad som bara gjorde det bättre var att min sambo smög upp till mig, kysste mig och sa, ”Jag tänker göra det, jag tänker knulla honom, så säg något nu eller så är du för alltid tyst.” Jag gav henne en utmanande blick, trotts att jag var otroligt nervös.

Hon gick fram till honom, tryckte sig mot hans rygg och lade sina armar runt hans bröst. ”Vet du vad det bästa är här?” Han frågade famlande vad det kunde vara. ”Vi har väldigt lite insyn hit så det är väldigt privat. Vi kan sola nakna och ingen kan se oss.” Kjell svalde hårt, ”Tja, det vore något jag skulle vilja se!” Hon knäppte snabbt upp klänningen och den föll till marken. Lika fort som den föll till golvet, tappade jag min haka. Där stod hon i bara underkläder, man kunde ser hur hennes bröstvårtor stack ut genom tyget. Herregud, åsynen fick min kuk att börja bulta.

Hon vände honom om och sa, ”precis så här?” Han spärrade upp ögonen i förvåning och stirrade mållöst på henne. ”Jag hade så kul ikväll, och jag vill inte att det tar slut”, sa hon och pussade honom på läpparna. Först en gång, en andra och vid tredje gången började hon kyssa honom. Jag skakade av upphetsningen.

Hon slutade och gick fram till mig. Hon började kyssa mig mjukt och smekte med sina händer över min kropp men undvek demonstrativt mitt stora stånd. Hon knäppte upp min skjorta och slängde den på en stol. Hon gick fram till Kjell, som inte hade sagt ett ord, och började kyssa honom igen. Hon tog av hans tröja och slängde den på stolen med. Hon gick tillbaka till mig, utan att kyssa mig stirrade hon mig i ögonen och började knäppa upp mina byxor. Hon ställde sig på knä för att dra ner dem och jag klev ur dem. Jag stod lutad mot räcket i bara kalsongerna. Hon gick till honom och gav honom en lång våt kyss. Hon bröt sig lös och sa, ”Kjell, är det okej om jag tar av dig dina byxor?” Jag kom nästan där och då när jag hörde orden. Kjell sa bara kort ”ja”, och hon svarade, ”underbart”. Hon drog av honom bältet och snabbt var hans byxor av. När hon reste sig upp lät hon händerna glida upp till hans skrev och hon gav ifrån sig ett litet stön när hon vidrörde hans svullna lem. Hon kom tillbaka till mig och frågade om allt var okej, och jag svarade bara att hon fick göra precis vad hon ville. Hon smekte mitt hårda stånd, log och sa, ”det här kommer bli så kul”. Hon drog av mig kalsongerna och började runka min kuk som redan var redo för att fyra av sin sats. Hon flinade åt mig och gick tillbaka och hånglade med Kjell. Han stönade när hon drog av honom kalsongerna, som om han skulle komma direkt.

Hans kuk hoppade stolt fram och hon flämtade till när hon såg den. Det var en enorm kuk han hade. Bra längre än min och riktigt grov. Hon sjönk ner på knä framför honom och studerade hans svullna lem. ”Herregud, den är så fin”, sa hon och tittade upp på honom. Hon tog tag om den och började runka hans kuk. Hon försökte suga honom och det var en utmaning för henne. Till slut efter en kort avsugning tog hon tag om hans kuk och ledde honom tillbaka in. Hon vinkade åt mig att följa med dem båda. Väl inne bad hon honom att slicka henne medan hon la sig på rygg på sängen.

Han var inte sen att följa hennes order, han kysste längs hennes mage och drog av hennes trosor. Här är min sambo, på sängen i bara behån och en annan man slickar hennes underbara fitta. Hon rörde sina höfter mot hans ansikte, hon ville ha mer. Hans tunga rörde sig över hela hennes fitta tills hon höll på att komma. Men hon stoppade honom. Hon satte sig upp och tvingade ner honom på sängen, med benen utanför. Hon vinkade åt mig att komma närmre och jag gick fram till henne. Hon grenslade Kjells enorma kuk. Den tryckte mot hennes drypande fitta, och hon drog mig närmre henne. Hon tog tag om min kuk och började suga av mig djupt. Jag kom nästan igen. Om hon hade gjort det en andra gång så hade jag sprutat i hennes mun. Hon gned sig mot hans enorma kuk och flämtade högt och mumlade, ”hur ska jag få den här stora kuken i mig?” Jag svarade retsamt, ”jag vet inte, tror du att du kan?”

”Det finns bara ett sätt att ta reda på det”, sa hon med ett leende. Hon bad mig att backa undan, att jag kunde fortsätta runka men att jag inte fick komma. Kjell var knappt närvarande på grund av sin upphetsning. Han smekte över hennes rygg och plötsligt hade han öppnat hennes behå och hennes vackra bröst hängde fritt. Hon slängde av sig den och den landade på golvet. Hon smekte sina bröst en stund innan han tog över så hon kunde fokusera på annat. Hon reste sig en aning, tog tag om hans kuk och smekte över sin fitta med den. Hon tittade rakt på mig och sänkte sig över hans enorma lem. Läpparna särade sig, omslöt ollonet och hon försökte hålla ögonkontakt med mig men var gång hon sänkte sig längre ner så rullade hon tillbaka ögonen. Till slut var halva hans kuk i henne och hon stönade högt. Hon fortsatte sänka sig mot honom och mer och mer. Hon spärrade upp sina ögon och stönade mer.

Jag kunde se hur hans kuk verkligen fyllde upp henne. Om jag tidigare hade undrat över om något sådant skulle kåta upp mig så behövde jag inte fundera längre eftersom jag kom hårt och sprutade min sats långt. Så långt att den träffade hennes ansikte. Precis när jag kom skrek hon till på ett sätt jag aldrig hört förut, hon skakade kraftigt när hon sänkte sig våldsamt helt på hans kuk. Kjell tog tag om hennes höfter och började knulla henne hårt medan hon red ut sin orgasm eller om det var flera orgasmer i rad, jag kunde inte se skillnaden.

”Gillar du att knulla min stora kuk?”, väste Kjell.

”Herregud, den är så jävla skön”, stönade hon.

”Var vill du att jag kommer?”

”I min fitta, snälla”.

Hon började stöna och skrika ut sin njutning när hon kom igen och han började spruta i hennes fitta. Kjell slängde ner henne på rygg och drog ur sin nedkladdad kuk ur hennes fitta. Han ställde sig upp och gick runt sängen och stoppade in sin kuk i hennes mun. Hon avgudade den verkligen, sög den och slickade den som om hon aldrig skulle få se den igen.

Jag kröp upp mellan hennes ben och körde in min kuk i hennes våta fitta. Det kändes otroligt. Den pulserade fortfarande och det var uppenbart att hon blivit knullad av en stor kuk. Jag knullade hennes lugnt och sakta medan hon sög av Kjell till han blev hård igen. Det fortsatte så tills jag var redo att komma igen. Jag kunde inte fatta att jag kunde komma så mycket efter att ha kommit nyligen. Precis när jag kommit stönade han ut att han skulle komma med. Hon tittade på honom, hur han runkade sin stora kuk och viskade, ”kom för mig.” Han sprutade över hela hennes ansikte. Hon blev dränkt i sperma och hon har aldrig sett hetare ut. Uppenbarligen brydde han sig inte om sin egen sats på hennes ansikte för han började hångla henne igen.

Vi fortsatte knulla resten av natten. Jag tittade på medan hon blev påsatt bakifrån, det var det bästa på hela kvällen. Även om vi nu efteråt inte har sett eller ens pratat med honom sedan den kvällen så har det varit det absolut mest minnesvärda sexet hittills.

Menu Title