suga kuk

Att suga av någons pojkvän

Det här hände för några år sedan och jag har haft många orgasmer sedan dess när jag tänker på det.
Min lillasyster och hennes kille flyttade för jobb, så dem ringde och undrade om dem kunde komma och hälsa på mig och min sambo tills deras nya ställa var renoverat och klart att flytta in i.
”Självklar. Ni kan komma upp och vi kan hitta på något kul”, sade jag till henne.
Jag kan bara säga att jag har en sexig sambo och jag älskar att knulla med honom men min syster har en riktig hunk. När de kom mötte vi dem vid parkeringen, alla fick pussar och kramar. Vi är bara sådana, och dem är ju en del av familjen.

Min systers kille höll om mig och jag kunde känna hans kuk genom hans byxor, jag tittade upp på honom och han gav mig ett leende.
”Hej på dig med, Fredrik”, sade jag och kunde känna hur mina kinder blev varma av rodnaden jag fick när jag strök emot hans kön. Jag märkte att min sambo fortfarande höll om min syster, så jag kramade om Fredrik så länge jag kunde. Jag kunde känna värmen från hans skrev och jag kände att jag själv började bli våt.
”Kom igen, vi går in innan det börjar regna”, sade min sambo och tog min hand och vi skyndade tillbaka till huset. Jag kunde känna Fredriks blickar när han stirrade på min röv medans vi gick in, och det gjorde mig bara mer upphetsad.
När vi väl kom in så visade jag dem var dem kunde sova. Det var i rummet mittemot vårat.
”Det här är bra”, sade Fredrik och lade sig på rygg över sägen. Jag kunde se hela hans profil och hans redan halvstyva kuk. Jag började rodna igen.
”Vad är det, älskling?”, frågade min sambo.
”Åh, det är inget. Det blir grill ikväll”, sade jag till dem.
”Skitbra. Vi älskar grillat”, sade Fredrik och jag vände mig mot dem igen efter att ha pratat med min sambo. Min syster satt på sängen bredvid honom och hon hade sin hand över hans skrev medan han låg där. Försökte hon dölja hans stånd eller ville hon ha lite kul innan middagen?
Det spelade ingen roll, dem skulle få vara för sig själva och jag behövde ändå förbereda inför middagen. Efter middagen satt vi i vardagsrummet och tittade på tv. Det var inget som direkt tilltalade mig men det var den tiden jag spenderade tillsammans med min sambo, min syster och hennes kille.
I vanliga fall brukade jag och min sambo titta tillsammans, smeka varandra och hångla men inte ikväll. Vi hade ju sällskap.
”Kan jag prata med dig?”, frågade min syster.
”Javisst, vi kan gå till köket så kan killarna fortsätta titta på tv”, sade jag och vi stängde köksdörren så att dem inte skulle höra oss.
”Så, vad är dt?” frågade jag.
”Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det”, började hon och stirrade på golvet.
”Kom igen, du har aldrig haft problem att prata med mig förut. Säg bara vad det är”
”Tja… det är om sex”, sade hon tyst.
”Sex? Det är en klar favorit att prata om”, fnissade jag.
”Jag tror inte jag är särskilt bra på det och Fredrik verkar inte nöjd eller tillfredsställd med vad vi gör i sängen”.
”Wow! Jag tror jag behöver veta lite mer vad det är ni gör tillsammans om jag ska kunna hjälpa dig”, sade jag.
”Bara sex, du vet. Han gillar förspel, men det gör inte riktigt jag”, sade hon och började rodna lite.
”Åh… tja, vi gillar verkligen förspel. Vi brukar oftast inte komma längre än det, och det kanske är en gång på tre eller fyra som det slutar med att vi har sex”, berättade jag.
”Verkligen? Hur lyckas ni med det?”
”Jo, jag ser det som så att med tanke på allt han för för mig så kan jag åtminstone ge honom vad han vill ha. Om han inte får det så kanske han ser till att få det någon annanstans och det vill jag inte.
”Hur vet du vad han vill ha?”, frågade hon.
”Jag frågar honom och han berättar för mig. Sen är det bara att göra det med honom. Jag gillar till och med att göra det”, sade jag med ett skratt.
”Vad då?”
”Tja… jag tycker om att suga av honom när som helst”, och jag såg att hon verkade inte gilla tanken av oralsex. Hon såg till och med lite äcklad ut.
”Uäh! Aldrig”, skrek hon nästan ut.
”Sch! Vad menar du med aldrig? Har du ens prövat?”
”Jag har testat att suga av en kille en gång, men det var när jag fortfarande gick på gymnasiet. Det var så äckligt”, sade hon med en rysning.
”Det enda jag kan säga är, om du vill göra honom lycklig så gör något som han gillar. Om du inte gör det så kommer han fixa det på ett annat sätt”, sade jag. Fan, jag hade velat suga av honom flera gånger sen jag träffade honom för fem år sen. ”Har du frågat honom vad han skulle vilja göra?”, fortsatte jag.
”Ja. Han säger att han skulle vilja att jag ska suga av honom och svälja satsen, men jag vågar inte göra det. Jag vill inte kräkas på honom”. Vi båda började skratta när hon sade det.
”Ja, du för tänka över saken och bestämma dig för vad du vill göra”
”Ja, jag vet”, sade hon.
Vi gick från köket och tillbaka till vardagsrummet. Killarna satt fortfarande och tittade på tv.
”Älskling, jag tror jag ska ta en dusch och sen lägga mig. Kommer du sitta uppe länge till?”, frågade jag”
”Nä då, jag kommer snart”.
Jag känner min sambo väl. Fortfarande efter tio år så brukar han titta på tv på söndagskvällen och lyckas somna varje gång innan programmet kommit halvvägs. Jag gick till badrummet, satte igång duschen och hoppade in. Det var en så härlig känsla att känna det varma vattnet flöda över min hud. Mina tankar började vandra tillbaka till samtalet jag hade haft med min syster och vidare till tanken att stå på knä framför Fredrik och suga av honom. Att han höll tag om mitt huvud och knullade min mun med sin underbara kuk.
Innan jag ens hann tänka det så hade jag två fingrar i min fitta och smekte mina bröst med min andra hand.
”Ja, det var något det”, jag kvicknar till och ser min syster stå och titta på mig genom glasdörren till duschen.
”För fan, knackar du fortfarande inte på dörren när du kommer in i badrummet!”, skrek jag.
”Det måste ha varit en väldigt trevlig fantasi du hade”, fnissade hon.
”Det var det, men nu är den borta”, sade jag och råkade nästan säga vad det var jag hade fantiserat om.
”Jaja, jag ska lägga mig nu”, sade hon, ”God natt”. Hon stängde dörren efter sig. Jag tog en handduk och svepte den runt mig, den var liten och täckte inte så mycket av mig. Jag gick ut i hallen, och tänkte på mer på min lilla fantasi. Plötsligt kommer Fredrik gående längs hallen.
”Åh, förlåt! Jag trodde du redan hade gått och lagt dig”, sade jag förvånat medan jag försökte täcka mig själv så gott jag kunde med mina händer och den lilla handduken. Jag vet att han fick se min renrakade fitta.
”Det är okej. Jag har inget emot överraskningar, och jag såg ingenting”, skrockade han och gick förbi mig. Han stannade till bredvid mig och sade. ”Jag antar att jag inte får en godnattpuss?”, och han vände sig mot mig.
”Tja…”, började jag och tittade längs med hallen för att se att min syster och sambo inte var i närheten. ”En liten puss går väl bra”. Jag lutade mig mot honom och våra läppar möttes och jag tappade nästan handduken. Jag tog tag i den innan den hann falla helt till golvet och mina bröst hände fritt för honom att se. Han lutade sig tillbaka, tittade ned på mina bröst och sen tillbaka till mig.
”Väldigt fina. Jag har velat se dem länge”, sade han och tittade på dem igen. Jag försökte inte ens dölja dem, han hade ju redan sett dem. Jag tittade också ned och såg att han började få ett redigt stånd. Hans byxor började se ganska trånga ut runt skrevet.
”Jag lämnar dörren öppen. Du kan komma in om en halvtimme. Din syster kommer ha somnat då och då kan du få titta lite närmre på den”, sade han och gick iväg till rummet. Skämtade han, retades eller var han seriös? Jag visste inte vad jag skulle göra.
Så jag gick till vardagsrummet, och där var min sambo. Han snarkade på soffan och det var långreklam i mitten av programmet. Jag lät tv:n vara på och gick tillbaka till sovrummet. När jag gick förbi deras dörr så såg jag att han faktiskt hade lämnat den på glänt. Mina tankar flög iväg i alla möjliga fantasier. Jag tittade konstant på klockan på nattduksbordet. När en halvtimme hade gått så ställde jag mig upp och gick till sovrumsdörren. Jag hade fortfarande den lilla handduken på mig. Jag kunde se ett lågt ljus från deras rum. Jag smög genom hallen så tyst jag kunde, kikade in genom dörren och där låg dem båda på sängen. Min syster sov och Fredrik satt upp, lutad mot sänggaveln. Jag stirrade på hans nakna kropp. Han satt där, naken med sin kuk i handen och runkade sakta. Den såg enorm ut, och grov med. Han såg mig och gjorde en gest åt mig att komma in i rummet.
Jag ställde mig på knä och började krypa tyst längs med golvet mot sängkanten. Han lade sig på sidan och hans enorma kuk hände ut över kanten. Jag kom fram och rakt framför mitt ansikte var hans kuk. Han sträckte ut en hand och lade den på mitt huvud, han drog mig mot hans enorma kuk. Jag kunde inte hjälpa det, den passade perfekt i min mun. Jag tog in så mycket jag kunde tills jag kände den stöta mot min hals. Han smakade så gott.
Tyst satt jag på golvet bredvid sängen och började suga min systers pojkväns kuk. Han rörde sig inte och var knäpptyst. Jag antog att han inte ville att min syster skulle märka något men vid den här stunden så brydde jag mig inte. Efter bara fem minuter kunde jag känna att han var redo att komma. Jag tittade på honom och han stirrade på mig med hans kuk i min mun.
Jag log och fortsatte suga in honom djupt i min mun. Han slöt sina ögon och jag kände hur hans kuk började svälla. Hans lem utsöndrade så mycket försats, och den var söt och kladdig i min mun. Han drog mitt huvud närmre sig tills hans enorma lem gled ned i min hals. Jag kunde känna hans pungkulor mot min kind.
Han började spänna sig, hela han började skaka. Jag drog mig tillbaka lite så jag skulle kunna ta hans sperma i min mun. Han började pumpa ström efter ström av het och kladdig sperma i min mun. Det var otroligt hur fort min mun fylldes av hans säd.
När han slutat pumpa och börjat slakna släppte jag taget om hans kuk med min mun. Jag tittade upp på honom, öppnade min mun och visade honom hans enorma sats innan jag svalde den. Han log.
”Min dörr är också öppen”, viskade jag och krälade ut från rummet. Efter bara några minuter kom han till mitt rum. Men det är en annan sexberättelse.

Menu Title